Rymy-Eetun yksityistilaisuudet

Hulvaton Rymy-Eetu on suomalais-saksalainen ravintola Helsingin ydinkeskustassa, Erottajalla, Esplanadien kupeessa. Rymy-Eetu on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, jossa vetävästä livemusiikista villiintynyt yleisö nousee pöydilleen tanssimaan lähes viikon jokaisena iltana. Rymy-Eetu on omiaan tilaisuuksille, joissa syödään, juodaan ja tanssitaan riemumielin lähes aamunkoittoon. Jokasyksyinen kolme viikkoa kestävä Oktoberfest on mainio esimerkki tällaisesta tunnelmasta.

Yksityistilaisuuksien minimi henkilömäärä Rymy-Eetussa on 80 henkeä ja maksimi 300 henkeä. Ruokailijoita mahtuu istumaan samanaikaisesti 150 henkeä, silloin kun kaikki ravintolan tilat ovat käytössä (alakerta + yläkerran parvet).

Jokainen tilaisuus on tsäänssi!

Järjestä siis yritystilaisuus tai juhlat Rymy-Eetussa, kun haluat tarjota henkilöstöllenne tai asiakkaillenne tunnelmaltaan erityisen leppoisan ja ikimuistettavan hauskan illanvieton miellyttävän konstailemattomassa miljöössä.

Pikkujoulut

Mitäpä jos nauttisit tänä vuonna glögin sijaan Glühweinia saksalaisittain? Parhaat viikonloput pikkujouluille varataan usein jo vuotta ennen, ole tänä vuonna ajoissa! Voit varata Rymy-Eetun alkuillaksi omaan käyttöön. Alkuillan ruokailut ja muu asiaankuuluva juhlatoiminta jatkuu sitten keskeytyksettä muun ravintolayleisön kanssa kun ovet avataan kaikelle kansalle. Kutsuvieraille jaettavat drinkkiliput ovat mukava tapa hoitaa jatkoillan juomatarjoilu.

Pienimuotoisemmissa tapauksissa ennakointi hoituu parhaiten pöytävarauksella tai jos tulette myöhäisen illan ruuhka-aikaan, voit hankkia jatkopaikan seurueellesi pientä korvausta vastaan.

Firman bileet vip-tilassa

Rymy-Eetun yläkerran baari, Jalluvintti, on loistava tila yksityiseen illanviettoon kuitenkin aitiopaikalla ja kaiken tapahtuman keskellä. Jalluvintille sopii n. 50 henkilöä seisovaan cocktail tilaisuuteen, vintin kabinettiosaan 30 henkilöä ja yläparvelle 24 henkilöä. Ruokatarjoilut järjestämme samaan tilaan katettavasta buffet-pöydästä erikseen sovitusti.

Teemabileet

Varaa koko Rymy-Eetu juhlatilaisuuteesi, oli kyseessä sitten yrityksen henkilöstön tai asiakkaiden juhlat tai yksityishenkilön merkkipäivä.

Ylivoimainen suosikkiteemamme yksityistilaisuuteen on Oktoberfest – aito saksalainen elämys! Järjestämme puolestasi teeman mukaisen orkesterin, Oktoberfest-hatut, litran tuopit Oktoberfest-olutta ja saksalaistyyppisen runsaat ruokatarjoilut. Tästä paketista syntyy helposti aito ja rento festivaalitunnelma juhliisi!

Buffet- ja teemaesimerkkejä

Rymy-Eetussa on helppo järjestää valmiiksi nuotittamiamme teemajuhlia. Tunnelmaamme soveltuvat testatusti esimerkiksi

 • Oktoberfestit / Sadonkorjuujuhlat
 • Lavatanssit / Latoromantiikaa
 • Las Palmas-turistijuhlat
 • Luostarijuhlat
 • Tooga-juhlat
 • Winterfest
 • Wappu joka päivä -karkelot

Järjestämme rekvisiitan, sopivan orkesterin ja valitsemanne ruoka- ja juomakokonaisuudet. Ohjelma voi olla alkuillan tai koko illan kestävä yksityistilaisuus. Kysy lisää!

Somistemaksu teemajuhliin 1000 euroa per tilaisuus.

Uusimme buffet-ehdotuksia

Päivitämme parhaillaan buffethinnastoa ja -ehdotuksia syksylle 2022.

Voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme myynti@hhr.fi

Juomahinnasto, esiintyjät & myyntitakuut

 

Juomaehdotukset yksityistilaisuuksiin

Päivitämme parhaillaan juomahinnastoa ja -ehdotuksia syksylle 2022.

Voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme myynti@hhr.fi

Esiintyjät
 • Mikäli haluatte tilaisuuteenne esiintyjän, älkää epäröikö ottaa yhteyttä.  Ohessa hintaesimerkkejä:

  DUO (2 x 45min) 600 €

  TRIO (2 x 45min) 880 €

  5-henkinen bilebändi (2 x 45min).             1700 €

  DJ 2 tuntia soittoa 500 €

  Rivitanssiopetus (40 min) 400 €

  Ääniteknikon palvelut 250 € / tilaisuus

Myyntitakuu yksityistilaisuuksissa

Tila on yksityiskäytössä klo 18-22.00

3000 euroa arki-iltoina (ma-to), 7500 euroa pe- ja la-iltoina, sekä pyhäaattoina.  Veloitus lisätunneilta 2000 euroa per alkava tunti

Koko illan kestävät yksityistilaisuudet neuvoteltavissa erikseen.

Lopullinen henkilömäärä ruoka-allergioineen tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta.  Laskutus tapahtuu ennakkoon ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.  Yksityistilaisuuden minimihenkilömäärä on 80, ja maksimihenkilömäärä 300 henkeä

Hinnat perustuvat 1.11.2021 vallitseviin hintatietoihin. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Eteispalvelu

3 euroa per henkilö, tilaisuuden kesto max 4 tuntia

Kuvia ravintolatiloista

Varaustiedustelu

Täytä varaustiedustelulomake pyydetyillä tiedoilla. Varaustiedustelu ei sido mihinkään. Mikäli haluat mieluummin käyttää sähköpostia, pyydämme täyttämään vastaavat tiedot kuin lomakkeessa ja lähettämään sähköpostin myynti@hhr.fi

Rymy-Eetu yksityistilaisuus varaustiedustelu

Ravintola

8 + 8 =

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X