RYMY-EETUN OKTOBERFEST
23.9 – 22.10.2022

  Oktoberfest-olutta, saksalaisia herkkuja ja aitoa karnevaalitunnelmaa keskiviikosta lauantaihin!

Oktoberfestien ohjelmakattaus, olkaa hyvät!

Sauerkraut7

Sauerkraut7 soittaa cover-musiikkia, jonka tahtilajiksi on vaihdettu reipas humppa. Bändi vääntää nykyhittejä ja ikivirheitä biisejä saksankielelle ja ryydittää kansan juhlatunnelmaan myös perinteisten saksalaisten juomalaulujen kera. Orkesteri ei pelkästään soita: vauhdikas lavashow Oktoberfest-vaatteineen saa yleisössä oluen maistumaan! Saksahumppa-lavashow juonnetaan tietysti aidolla Schweindeutschin kielellä.

Sauerkraut7 Rymy-Eetussa Pe 30.9 ja La 1.10. Huom! Tule ajoissa alkuillasta. Oktoberfestit alkavat viikonloppuisin jo klo 18. Klo 22 jatkaa tuttuun tapaan vielä bilebändi.

Timo Brass Band

Timo Brass Band on tuore, energinen ja kunnianhimoinen ammattimuusikoista koostuva puhallinyhtye. Bändin musiikillinen monipuolisuus ja karismaattinen lavaesiintyminen takaavat yleisölle mukaansatempaavan elämyksen. Nuorten miesten mieletön meininki tarttuu varmasti jokaiseen. Ohjelmistoon kuuluu niin tunnettuja klassikoita kuin tuoreita listahittejä. Esiintyessään bändi ei tyydy pelkästään ammattitaitoiseen soittamiseen: TIMO:n show on täyttä viihdettä kaikenikäisille silmille ja korville. Bändi on keikoillaan tottunut tanssimaan ja juhlimaan yleisön seassa viilettäen pitkin katuja ja käytäviä, joten kokonaisvaltainen spektaakkeli on taattu!

Timo Brass Band Rymy-Eetussa Pe 7.10, La 8.10, Pe 14.10 ja La 15.10. Huom! Tule ajoissa ja alkuillasta. Oktoberfestit alkavat viikonloppuisin jo klo 18. Klo 22 jatkaa tuttuun tapaan vielä bilebändi.

Timo Brass Band

Keikat: Pe 7.10, La 8.10, Pe 14.10 ja La 15.10. Ovet klo 18.

Sauerkraut7

Keikat: Pe 30.9 ja La 1.10. Ovet klo 18.

Femu Brass Band

Femu Brass Band on vaskikvintetti ja hilpeä bilebändi, joka on täynnä torvia! Bändi koostuu Kaartin soittajista eli kaikki ovat siis huippuammattilaisia. Ohjelmisto koostuu saksalaisesta musiikista ja Oktoberfest-tyyliin sovitetuista kotimaisista ja ulkomaisista iskelmistä. Orkesteri hauskuttaa yleisöä visuaalisella esiintymisellä monin tavoin. Esiintymisasuina puvut tai Oktoberfest-juhlissa shortsit, henkselit, tyrolilaishatut, polvisukat ja maastokengät. Orkesteri myös laulattaa yleisöä. Orkesteri on kokenut viihdyttäjä ja laittaa yleisön tarvittaessa tekemään liikunnallisiakin aktiviteettejä.

Femu Brass Band Rymy-Eetussa To 6.10, To 13.10 ja To 20.10. Soittoaika torstaisin klo 21 alkaen.

The Ultimate Oktoberfest Experience

Suomen parhaat muusikot, efektit ja ShowDj Miika villitsevät yleisön Oktoberfest tunnelmaan. Kovimpia hittejä varioidaan livenä ”vain elämää” -tyylisesti ja festivaaliteemaan sopivilla soittimilla. Tuuban varressa Kenneth Ojutkangas ja saksofonia vauhdittaa Antti Hynninen. Kun Kaija K:n, Antti Tuiskun tai Pojun biisit saavat ”lisämaustetta” keittoon, on soppa valmis ja Oktoberfest meno hauskimmillaan. Eikä pöydillä tanssimiselta voi välttyä tälläkään kertaa.

The Ultimate Oktoberfest Experience Rymy-Eetussa Pe 23.9, La 24.9, Ke 28.9, To 29.9, Ke 5.10, Ke 12.10 ja Ke 19.10. Keskiviikkoisin ja torstaisin soitto alkaa klo 21 ja viikonloppuisin ovet jo klo 18!

The Ultimate Oktoberfest Experience

Pe 23.9, La 24.9, Ke 28.9, To 29.9, Ke 5.10, Ke 12.10 ja Ke 19.10. Keskiviikkoisin ja torstaisin soitto alkaa klo 21 ja viikonloppuisin ovet jo klo 18!

Femu Brass Band

Keikat: To 6.10, To 13.10 ja To 20.10. Soittoaika torstaisin klo 21 alkaen.

Tilaa Oktoberfest-paketti! Saat:

– Oktoberfest teller-herkkulautasen. Oktoberfest-lankku sisältää: Bratwurstia, salamia, Appenzeller-juustoa, sinihomejuustoa, ilmakuivattua kinkkua, hapankaalia, ryytisinappia, cocktailkurkkuja, aprikoosihilloa, retiisejä, suolakeksejä, viinirypäleitä, omenaviipaleita, saksanpähkinöitä, Pretzelin ja tuorejuustolevitettä.

Lisäksi saat:

– Oktoberfest-hatun aidon tunnelman luomiseksi
– Litran tuopin aitoa Oktoberest-olutta
– Pöytävarauksen, pöydällätanssia ja superviihdyttävän ohjelman
 
Oktoberfest-paketti ke ja to 47 € / hlö
Oktoberfest-paketti pe ja la 57 € / hlö

Tilaa tästä: myynti@hhr.fi

Rymy-Eetun Oktoberfest varaustiedustelu

Varaa paikkasi Rymyn Oktoberfesthulinaan. Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen tiedot, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.   Tervetuloa pitämään hauskaa!

Rymy-Eetu Oktoberfest 2022

7 + 3 =

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tapahtumista ja parhaista tarjouksista!

Kiitos tilauksesta!

X